Positieve impact op resultaten, werksfeer en energie

Mensen inspireren en toerusten om regie te nemen en waarden te vervullen in hun werk én in hun persoonlijke leven. Bewust gekozen werkgewoonten duurzaam verbinden met resultaten die energie geven. Dat is waar het hart van onze coaches sneller van gaat kloppen en waar zij graag aan bijdragen. Met onze programma's ondersteunen wij individuen en teams om zich zowel bewust te worden van patronen en werkgewoonten die functioneel en effectief zijn als van patronen die niet (meer) dienend zijn. Met behulp van de CiEP-manier van kijken ontstaat er ruimte om anders te denken, te communiceren en te doen waardoor bewuster keuzes worden gemaakt en mensen met meer gemak effectiever gaan (samen)werken. Met bovendien een positief effect op de resultaten, de werksfeer en het energieniveau. Change into Excellent Performance.

Willen wordt doen

Organisaties hoeven niet te worden heringericht vanwege CiEP. Integendeel. En ook verandert CiEP mensen niet. Maar mensen krijgen wel alle ondersteuning om hun eigen gedrag in overeenstemming te brengen met wat ze écht graag willen en waar ze binnen hun werk verantwoordelijk voor zijn. Ze kunnen afscheid nemen van belemmerende werk- en levensgewoonten. Er ontstaat ruimte voor gedrag dat leidt tot werkelijk gewenst resultaat. Desgewenst ook thuis. Met CiEP verandert willen in doen.

CiEP-waarden (afkorting CiEP)

De CiEP-waarden bieden een context voor effectieve (zelf)sturing. Bereidheid zien wij als een basisvoorwaarde om vanuit die waarden steeds weer te kiezen voor (het ontwikkelen van) houding, gedrag en communicatie die binnen de context van werk en samenwerking, functioneel en effectief zijn.

CiEP-waarden die inspireren, die de werkbaarheid bevorderen en die in onze programma's terugkomen, zijn bijvoorbeeld:

    commitment, congruentie, continuïteit, consistentie, communicatie

      inzet, inspiratie, integriteit, interactie, initiatief

E      efficiëntie, effectiviteit, eenvoud, eenduidigheid, energie, enthousiasme, excellence

     praktisch, plezier, persoonlijke performance, procesmatig, partnerschap

 

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.