U heeft als organisatie geïnvesteerd in het optimaliseren van efficiëntie, verminderen van werkdruk en effectiviteit. En meerdere deelnemers hebben een CiEP-resultaatcertificaat behaald. 

Het verlengen van het resultaatcertificaat is een waardevol evaluatiemoment, waarbij medewerkers samen met de coach aan de hand van hun persoonlijke werkstructuur toetsen in hoeverre toepassing van de werkprincipes Doe Het Nu!, Plan Het Nu! en Zeg Het Nu! nog zichtbaar is en meetbaar en voelbaar aanwezig in hun persoonlijke en professionele sturing en resultaten.

Meer informatie

Voor alle medewerkers die tijdens hun deelname aan CiEP Basis een resultaatcertificaat hebben behaald. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van één jaar, omdat oude werkgewoonten zich nu eenmaal niet zomaar gewonnen geven en de neiging hebben om terug te keren tenzij u consequent stuurt op het voorkomen daarvan.

Ter voorbereiding van het persoonlijke gesprek ontvangen medewerkers een digitale vragenlijst. Het gesprek duurt 1 uur en vindt plaats op de eigen werkplek.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, het vertrekpunt en uw specieke wensen met betrekking tot het gewenste resultaat.

Indien deelnemers langer dan een jaar hun resultaatcertificaat niet hebben verlengd is er waarschijnlijk meer voorbereiding nodig.

Maatwerk

Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in voor meer informatie of het maken van een afspraak over de mogelijkheden voor uw team of teams binnen uw organisatie. Afhankelijk van de specifieke behoefte en de groepsgrootte maken wij graag een voorstel op maat.

Basis

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.