Wanneer een team met regelmaat resultaten heeft die het niet wil, maar wel heeft, wordt het tijd om CiEP te introduceren binnen het team. Er kan dan bewustwording ontstaan over onbewuste Automatische Werkpatronen die op individueel en teamniveau zorgen voor energie-en productiviteitsverlies, een moeizame samenwerking en voor verlies van werkplezier op persoonlijk niveau.

Meer informatie

Met de module Vergroten van de teameffectiviteit ontstaat bewustwording van onbewuste werkpatronen en worden afspraken gemaakt op basis van nieuwe werkpatronen. Op basis van het Doe Het Nu!-principe ontstaat er inzicht in wat je anders kunt doen en wilt doen en wat de impact daarvan is op jezelf en op de effectiviteit van het team. Er ontstaat een nieuw perspectief. De nieuwe afspraken en het toepassen hiervan op individueel niveau, maken het mogelijk om niet-effectieve patronen te onderbreken en om te zetten naar resultaten waar mensen blij van worden en die het team op een nieuw niveau van samenwerking brengen.

Deze module duurt twee dagdelen exclusief voorbereiding en exclusief eventueel benodigde individuele begeleiding van de deelnemers bij het in overeenstemming brengen van hun eigen werkpatronen met de intenties en gewenste resultaten van het team.

Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in voor meer informatie of het maken van een afspraak over de mogelijkheden voor uw team of teams binnen uw organisatie. Afhankelijk van de specifieke behoefte en de groepsgrootte maken wij graag een voorstel op maat.

Basis

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.