Regie over je werk. Alles op een rijtje. Rust in je hoofd. Energiek aan de slag…

Wil jij meer rust en overzicht in je werk en in je hoofd? Leren hoe je taken, informatie en allerhande prikkels op een effectieve manier kunt verwerken? Gemakkelijker keuzes maken en prioriteiten stellen? Slimmer omgaan met onderbrekingen? Je mail en agenda de baas zijn? Dat kan!

Timemanagement volgens de CiEP-methodiek is geen quick fix. Wel zijn we snel in gesprek over hoe je de regie terug kunt pakken van je automatische piloot. Hoe je kiest, de juiste dingen doet, leert werken volgens CiEP, een ritme ontwikkelt en (doel)bewust communiceert.

 

Meer informatie

Dit is wat een dagworkshop Timemanagement+ je brengt!

  • Aantoonbare tijdswinst!
  • Overzicht en regie over je werkzaamheden
  • Rust in je hoofd, minder werkdruk en stress
  • Grip op onderbrekingen en verstoringen
  • Heldere keuzen en prioriteiten, focus!
  • Werken aan zaken die echt belangrijk voor je zijn
  • Een lege inbox en doorstroming in je informatie
  • Meer balans tussen werk, thuis en jezelf
  • Bewust en effectieve communicatie
  • Een opgeruimde werkomgeving en dito humeur!

Om je productiviteit en effectiviteit blijvend te verhogen:

1. Is het noodzakelijk om jouw persoonlijke automatische piloot onder de loep te nemen. Heb je de neiging om chaotisch te werken, of ben je eerder perfectionistisch? Hou je van rommel of van structuur. Ben je een denker of ben je een doener? Wat zegt dat over de werkgewoonten die je hebt ontwikkeld? Werken die nog, of werken ze je tegen?

2. Werken we vanuit verschillende invalshoeken. Je wint tijd en rust door: je tijd aan de juiste dingen te besteden, onze bewezen werkmethodiek te gebruiken, handig gebruik te maken van je hulpmiddelen, een passend ritme in te slijten en bewust en effectief te communiceren.

3. Wisselen we theorie en oefeningen steeds af met implementatie. Aan het eind van de dag heb je niet alleen waardevolle inzichten, maar ook een volledig heringericht werksysteem. Je kunt direct aan de slag volgens je nieuwe werk-, denk- en beslismethode!

4. Duurt de training eigenlijk 4 maanden, in plaats van 1 dag. Waardoor je je de CiEP-methodiek echt eigen maakt. Daarom kun je ons nog 4 maanden lang mailen met al je vragen. Je hebt onbeperkt toegang tot onze online CiEP-omgeving, waar je een jaar lang de training terug kunt lezen, filmpjes en ander ondersteunend materiaal vindt en je oefeningen, voortgang en resultaten kunt bijhouden.

Onze CiEP-trainer komt een hele dag naar je toe voor een individuele training voor jou of samen met de collega waarmee je nauw samenwerkt (meerprijs € 497,--). Aan het eind van de dag heb jij een oplossing en een structuur voor al je timemanagement uitdagingen én pas je die toe in je eigen werk en werkplanning.

De prijs voor het programma is € 2.495,-- excl. BTW en exclusief reiskosten. Deze prijs is gebaseerd op een 1 deelnemer. Voor organisaties en/of groepen verwijzen wij u naar het kopje Maatwerk.

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden voor een Timemanagement+ programma voor uw team of organisatie. Wij maken graag een voorstel op maat.

Inschrijven

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.