Teamwerk is niet te koop en kan niet worden afgedwongen. Het vergt een mate van moed, discipline en emotionele energie die zelfs de meest gedreven teams niet altijd bezitten. De Team Effectiviteit Analyse onderzoekt de mate van onderling vertrouwen, angst voor conflicten, commitment en aandacht voor resultaten. Op deze wijze wordt zichtbaar en bespreekbaar welke stappen er nodig zijn om de teameffectiviteit te optimaliseren.

De Team Effectiveit Analyse biedt inzicht in de vraag welke stappen er nodig zijn om de teameffectiviteit naar een hoger plan te brengen. De dialoog daarover vergroot de focus op de te bereiken resultaten.

Meer informatie

De analyse vindt plaats aan de hand van een digitale vragenlijst die door alle teamleden wordt ingevuld.

Het invullen van de vragenlijst duurt ca. 15 minuten.

Het toesturen van de vragenlijst wordt vooraf gegaan door een intakegesprek met de initiatiefnemer, waarbij we inventariseren wat de intentie is van het doen van het onderzoek, zodat de deelnemers ook adequaat kunnen worden uitgenodigd om deel te nemen.

De uitkomst bestaat uit een korte rapportage die de input vormt voor het kiezen en bespreken van vervolgstappen.

 

Maatwerk

Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in voor meer informatie of het maken van een afspraak over de mogelijkheden voor uw team of teams binnen uw organisatie. Afhankelijk van de specifieke behoefte en de groepsgrootte maken wij graag een voorstel op maat.

Basis

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.