Met alle huidige vormen van flexibel werken in organisaties is CiEP voor teams actueler dan ooit. Het meetbare en zichtbare resultaat van de inzet van CiEP is telkens weer dat samenwerking soepeler verloopt, de energie stroomt, mensen voldaan en opgeruimd naar huis gaan én uitstekende resultaten realiseren, zowel voor zichzelf als voor hun team en de organisatie. Dit komt omdat CiEP inzicht biedt in wat werkt in werken en stuurt op het ontwikkelen van effectieve, bewuste werkpatronen voor individuen en teams.

CiEP introduceert een sturingsfilosofie met bijbehorende werkprincipes en criteria waar het team mee aan de slag gaat en afspraken over maakt.

Meer informatie

Juist in de overgang van sturen op basis van regels en controle naar sturing op basis van (toe)vertrouwen en betrouwbaar zijn, blijkt hoe lastig het is om resultaatgerichte sturing tot stand te brengen. Het zijn immers de teamleden die door effectieve sturing op hun individuele resultaten hun toegevoegde waarde aan het team leveren en ervoor zorgen dat gewenste teamresultaten worden gerealiseerd. Maar hoe duidelijk is dat? Wat zijn precies de gewenste resultaten en is er helderheid over de sturingscriteria aan de hand waarvan zichtbaar wordt in hoeverre individuele teamleden en het team als geheel op koers zijn?

De module Resultaatgericht werken voor teams leidt ertoe dat de gewenste teamresultaten, en daarvan afgeleid de gewenste persoonlijke resultaten, duidelijk worden. Gewenste resultaten worden duidelijk zowel op individueel als op teamniveau en er ontstaat inzicht in de onderlinge afhankelijkheden die er zijn om die resultaten te realiseren. De toepassing van het Plan Het Nu!-principe ondersteunt het vergroten van de effectiviteit van de sturing op zowel team als individueel niveau.

CiEP voor teams wordt modulair opgebouwd. Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in voor meer informatie of het maken van een afspraak over de mogelijkheden voor uw team of teams binnen uw organisatie. Afhankelijk van de specifieke behoefte en de groepsgrootte maken wij graag een voorstel op maat.

Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in voor meer informatie of het maken van een afspraak over de mogelijkheden voor uw team of teams binnen uw organisatie.

Basis

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.