Ben jij op zoek naar persoonlijke coaching die jou de ruimte biedt om je individueel & op maat te begeleiden bij het overwinnen van onbewuste patronen die je niet (meer) ondersteunen? En het je eigen maken van werkgewoonten die je bekrachtigen en die je ondersteunen om de regie te (her)nemen in je eigen sturing?
Persoonlijke coaching van een CiEP-coach helpt om blinde vlekken zichtbaar te maken, puntjes op de i te zetten en biedt ruimte voor ondersteuning bij het maken van de vertaalslag in je eigen, specifieke situatie.

Afspraken maken over nieuwe werkpatronen op basis van Doe Het Nu!, Plan Het Nu! en Zeg Het Nu! vraagt ook een omslag op individueel niveau. Georganiseerd werken en effectief sturen op het realiseren van afgesproken en gewenste resultaten vraagt om bewuste werkgewoonten die niet iedereen zich vanzelfsprekend heeft eigen gemaakt.

Meer informatie

CiEP Coaching ondersteunt mensen bij het onderzoeken van werkgerelateerde vragen of problemen. Deze kunnen meetbaar, zichtbaar of voelbaar zijn, of een combinatie daarvan. Mogelijke voorbeelden:

 • Ik wil een volgende stap in mijn carrière maken en dit onderzoeken
 • Hoe kan ik mijn persoonlijke leiderschap ontwikkelen?
 • Welke plek past mij het best?
 • Wat maakt dat ik niet tevreden ben met wat ik doe en wat motiveert mij?
 • Wat moet ik anders leren doen om niet steeds tegen hetzelfde aan te lopen?

Vanuit de ingebrachte casus c.q. coachingsvraag, worden feiten en mogelijke patronen of werkgewoonten onderzocht. Via diverse methodes en toepassingen wordt gewerkt aan verruiming van je blik, zodat nieuwe inzichten mogelijk worden. Wanneer het gewenste resultaat helder is in termen van effect en de energie die het oplevert, wordt dit vertaald in een persoonlijk plan van aanpak waarlangs je op weg gaat om je doelen te halen. De uitvoering, je ervaringen daarbij en het effect daarvan op jezelf, op je omgeving en op je resultaten, breng je in de gesprekken in, zodat kan worden gestuurd en bijgestuurd waar dat nodig is.

 • Verdieping van het inzicht in werkgerelateerde problematieken;
 • Bewustwording van patronen en leren hoe je die beïnvloedt;
 • Meetbaar, zichtbaar en voelbaar vaststellen van het gewenste resultaat;
 • Werken aan belemmerende gewoontes en overtuigingen;
 • Het optimaliseren van de persoonlijke effectiviteit in de werkomgeving;
 • Scheppen van randvoorwaarden om met succes en plezier te werken.

De persoonlijke coaching bij de implementatie van de CiEP-principes ondersteunt het ontstaan van een werkstructuur met bijbehorende werkgewoonten aan de hand waarvan de werkvoorraad zichtbaar is, zichtbaar is dat er doorstroming is, dat werk en informatie goed gescheiden zijn, dat werk overdraagbaar is, dat informatie toegankelijk is voor direct betrokkenen, dat er een proactieve agenda is en dat je bij bent met je werk.

Aangezien het vertrekpunt voor iedereen verschillend kan zijn, biedt deze vorm van persoonlijke coaching de ruimte om je individueel op maat te begeleiden bij het overwinnen van onbewuste patronen die je niet (meer) ondersteunen en het je eigen maken van werkgewoonten die je bekrachtigen en die je ondersteunen om de regie te (her)nemen in je eigen sturing.

Individuele gesprekken van 1,5 uur met oefeningen en huiswerk, mogelijk gecombineerd met een CiEP Waarden- en werkgedragprofiel.

In geval van individuele coaching van meerdere deelnemers, kunnen er drie tot vier individuele gesprekken plaatsvinden per dagdeel, ervan uitgaande dat alle deelnemers zich op dezelfde locatie bevinden.

De coachingsgesprekken kunnen ook op afstand worden gedaan.

Maatwerk

Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in voor meer informatie of het maken van een afspraak over de mogelijkheden voor u persoonlijk of uw team(s) binnen uw organisatie. Afhankelijk van de specifieke behoefte maken wij graag een voorstel op maat.

Basis

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.