Veel managers en medewerkers doen niet anders dan van de ene vergadering naar de andere gaan. Ondertussen blijft het werk liggen. Steeds vaker zijn deelnemers aan vergaderingen met andere dingen bezig of zijn teams incompleet tijdens de afgesproken vergadermomenten. Dit, omdat teamleden de vergadering saai vinden of het nut van hun aanwezigheid niet zien. Er valt veel tijd te winnen door de vergadercyclus en gewoonten te herzien en bewust afspraken te maken over welke teamgesprekken op welk moment met welke deelnemers gevoerd moeten worden.

Tijdens de workshop Optimaliseren van vergadereffectiviteit wordt geïnventariseerd welke communicatiemomenten er zijn en wie de stakeholders zijn. Er worden nieuwe afspraken gemaakt over wat op welk moment, met welke intentie en met wie besproken wordt en hoe een gezonde samenhang tot stand kan worden gebracht tussen persoonlijke, inhoudelijke en managementbehoeften. Ook de kwaliteit van vergaderingen en de onderlinge communicatie hierover is onderwerp van gesprek en optimalisatie.

Meer informatie

De module duurt twee dagdelen exclusief voorbereiding en evaluatie.

Maatwerk

Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in voor meer informatie of het maken van een afspraak over de mogelijkheden voor uw team of teams binnen uw organisatie. Afhankelijk van de specifieke behoefte en de groepsgrootte maken wij graag een voorstel op maat.

Basis

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.