Je hébt het al druk en dan ook nog tijd vrij maken voor coaching? Je zou wel willen maar je zou niet weten hoe. Hier is Online CiEP coaching de oplossing. De coaching vindt plaats via mail, zodat je zelf kunt bepalen wanneer en waar je met je vragen aan de slag gaat.

Meer informatie

Sta je voor een belangrijke keuze, wil je je effectiviteit in je werk vergroten, heb je een probleem binnen je team of zit je met iets anders in je maag? Online CiEP coaching is geschikt voor alle aan werk gerelateerde vragen waarvoor face-to-face contact niet strikt noodzakelijk is.

Heb je een vraag en weet je niet zeker of die geschikt is voor een online coachingstraject? Vul dan hieronder je gegevens in en één van onze coaches neemt contact met je op. Jullie stemmen samen af en als je besluit van start te gaan met een traject dan kun je op elk gewenst moment beginnen. Je kunt kiezen tussen een intensief traject van een week, of spreiding over een aantal weken. Dit is afhankelijk van de aard en de urgentie van je vraag.

Eenmaal begonnen, zul je snel merken dat je inzicht krijgt in het probleem. Door te schrijven neem je een time-out en stap je ‘uit’ de lastige situatie. Je kunt er meer van een afstand naar kijken en krijgt een scherper beeld van je eigen rol en mogelijkheden. Schrijven helpt je geest om te ordenen en structureren, en maakt dat je emoties makkelijker kunt verwerken. Al na korte tijd ben je inzichten rijker en stappen verder.

De prijs voor een online CiEP coachingstraject is afhankelijk van de lengte van het traject en de frequentie van het contact. Onze ervaring is dat je voor de meeste vragen vijf werkdagen nodig hebt. De prijs voor een week lang dagelijks mailcontact is € 495,--.

 

Maatwerk

Online CiEP coaching is altijd maatwerk. Twijfel je of je vraag geschikt is voor een online coachingstraject? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Basis

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.