Wil jij meer rust en overzicht in je werk en in je hoofd? Gemakkelijker keuzes maken en prioriteiten stellen? Slimmer omgaan met e-mail en met je digitale informatie? Je mail en agenda de baas zijn? Dat kan!

Om Outlook voor je te laten werken, maak je kennis met de CiEP-methodiek en bijbehorende werkprincipes. Je leert mogelijkheden en opties van Outlook kennen die je sturing vergemakkelijken en stelt Outlook zo in dat het je optimaal ondersteunt in houden van overzicht. Zo kun je zorgen voor doorstroming, en zien waar de informatieverwerking stagneert en voor werkdruk zorgt. Je krijgt zicht op je automatische piloot en leert hoe je de regie over je werk terug kunt pakken. Zo kun je Outlook voor je laten werken en op elk moment overzicht hebben op je werkvoorraad, pro-actief zijn en voorbereid aan de slag.

 

 

Meer informatie

Dit is wat de workshop Laat Outlook voor je werken je brengt:

 • Optimaal inrichten van je inbox, mappenstructuur, planningsonderdelen en je digitale hulpmiddelen
 • Effectief gebruik van Outlook voor je e-mail, werkvoorraad, takenlijst, vergaderingen, agenda en weekplanning
 • Een lege inbox en doorstroming in je informatie
 • Overzicht en regie over je werkzaamheden
 • Werken op souplesse vanuit structuur
 • Rust in je hoofd, minder werkdruk en stress.
 • Grip op onderbrekingen en verstoringen
 • Heldere keuzes en prioriteiten, focus!
 • Werken aan zaken die echt belangrijk voor je zijn
 • Meer balans tussen werk, thuis en jezelf
 • Aantoonbare tijdswinst!

Trainingsdag

09.00-12.30 uur:

 • Inleiding
 • Introductie CiEP, zelfonderzoek, werkgewoonten
 • CiEP-Werkprincipes laten Outlook voor je werken
 • Efficiënt e-mailbeheer, taken en agenda
 • Tips voor optimaal gebruik en instellingen van Outlook

12.30-13.30 uur : Lunch
13.30-17.00 uur : Instructie en persoonlijke begeleiding bij de implementatie in je digitale werksysteem

Follow-up : 6 weken na de trainingsdag. Check en boost van je werksysteem met online ondersteuning via CiEP support. Persoonlijke coaching op omgaan met knelpunten die je effectiviteit belemmeren.

Om je productiviteit en effectiviteit blijvend te verhogen:

1. Werken we vanuit verschillende invalshoeken. Je wint tijd en rust door: je hulpmiddelen effectief in te richten, systematisch te werk te gaan, de benodigde vaardigheden onder de knie te krijgen, je tijd aan de juiste dingen te besteden, een passend ritme in te slijten en bewuste keuzes te maken.

2. Wisselen we theorie en oefeningen steeds af met implementatie. Aan het eind van de dag heb je niet alleen waardevolle inzichten, maar ook een volledig heringerichte digitale werkomgeving. Je kunt direct aan de slag volgens je nieuwe werk-, denk- en beslismethode!

3. Combineren we een gemeenschappelijke trainings- en instructiedag, met een persoonlijk coachingsmoment. Focussen we ons op je digitale hulpmiddelen, zonder je automatische piloot een vlucht te laten nemen. Wisselen we theorie af met praktijk, huiswerk en reflectie. Halen we werkelijk àlles uit de kast om Outlook voor je te laten werken.

4. Duurt de training eigenlijk 6 weken, in plaats van 1 dag. We willen dat je Outlook echt voor je kunt laten werken. Daarom krijg je nog een telefonisch follow-up moment. En kun je ons in de tussentijd mailen met al je vragen. Daarbij heb je onbeperkt toegang tot onze online CiEP-omgeving, waar je de essentials van de workshop terug kunt lezen, filmpjes en ander ondersteunend materiaal vindt en je oefeningen, voortgang en resultaten kunt bijhouden.

Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in voor meer informatie of het maken van een afspraak over de mogelijkheden voor uw team of teams binnen uw organisatie. Afhankelijk van de specifieke behoefte en de groepsgrootte maken wij graag een voorstel op maat.

Wil jij Outlook voor je laten werken? De workshop duurt een dag en vindt incompany plaats. Bij een groepsgrootte van minimaal 7 deelnemers. Individuele belmomenten worden afzonderlijk gepland.

Investering

De all-in prijs voor workshop met follow-up is € 482,-- per persoon excl. BTW, inclusief lunch, trainingsmateriaal en support. De minimale groepsgrootte is 7 deelnemers.

Basis

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.