Wil je met meer gemak je resultaten bereiken en zelf kiezen wanneer je werkt aan je werkgewoonten, je structuur en het vergroten van je effectiviteit? En wil je daarin wel persoonlijk begeleid worden? Met e-CiEP op maat leer je via e-learning in combinatie met persoonlijke begeleiding op je werkplek om overzicht, structuur en doorstroming te creëren in je werk. Zo krijg je rust in je hoofd en krijg je meer vat op je resultaat.

 

 

 

Meer informatie

We adviseren om het traject te starten met een kick-off zodat er een contactmoment is aan het begin. Immers, er wordt sterk geappeleerd aan het zelfsturend vermogen van de deelnemers, terwijl dit veelal ook juist het onderwerp van de training is. Er is dus iets nodig om te zorgen voor een goede start, op basis waarvan deelnemers een goed idee hebben hoe zij verder kunnen en wat de randvoorwaarden zijn waarvoor ze zelf kunnen zorgen. Voorts adviseren we om voor deelnemers 2 - 3 individuele coachingsmomenten beschikbaar te maken, zodat zij ondersteuning krijgen bij het omzetten van de theorie naar de praktijk. Wat er nodig is aan individuele begeleiding hangt ook af van de mate waarin reeds digitaal wordt gewerkt.

  • het aanleren van effectieve werkgewoonten en bijbehorende uitgangspunten;
  • systematisch management en organisatie van de werkplek en hulpmiddelen;
  • verbinden en zichtbaar maken van persoonlijke doelen met organisatiedoelen;
  • planmatig en procesmatig managen van verantwoordelijkheden/taken/tijd;
  • het effectief maken en nakomen van werkafspraken met jezelf en met anderen;
  • implementatie en coaching tegen de achtergrond van vastgestelde leerdoelen.

De prijs hangt af van meerdere factoren, zoals de groepsgrootte, het aantal coachingsmomenten, het aantal locaties waar deelnemers hun werkplek hebben, of er al dan niet een kick-off zal zijn, of de coaching telkens op locatie is of ook digitaal.

Maatwerk

Vul uw e-mailadres en telefoonnummer in voor meer informatie of het maken van een afspraak over de mogelijkheden voor uw team of teams binnen uw organisatie. Afhankelijk van de specifieke behoefte en de groepsgrootte maken wij graag een voorstel op maat.

Basis

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.