Het komt je voor dat er nooit genoeg uren in een dag zitten. Voor je ambities en zorgtaken, familie en vrienden, sporten en andere bezigheden zijn 24 uur gewoonweg niet toereikend. Je hebt meer invloed dan je denkt! In de workshop CiEP Lifemanagement ga je aan de slag om je balans te vergroten en stress te verminderen.

We onderzoeken wat voor jou belangrijk is, wat op je ‘bucket-list’ voor het leven staat. Wat wil je gedaan of bereikt hebben, om straks te kunnen zeggen dat je een waardevolle tijd hebt gehad of bijdrage hebt geleverd. Dit kan zowel in relatie tot je werk zijn, als iets wat je privé voor elkaar wilt krijgen. Je hebt immers maar één leven.

Als de stippen op de horizon eenmaal gezet zijn, richten we ons op de vraag hoe je daar kunt komen (en waarom je er nu nog niet bent). Je leert de essentials van kiezen, plannen en organiseren. Die gebruiken we vervolgens om alle inzichten, voornemens, eerste en vervolgstappen een plek te geven, zodat je ze in je leven ook werkelijk waar kunt maken.

Meer informatie

  • Vergroten van zelfkennis en zelfbewustzijn
  • Rust in je hoofd, minder (werk)druk en stress
  • Regie op de omstandigheden, omgaan met ad hoc
  • Heldere keuzes en prioriteiten, focus!
  • Werken aan zaken die écht belangrijk voor je zijn
  • Pro-actief en resultaatgericht (bij)sturen
  • Energie en voldoening

Een workshop duurt één of twee dagdelen. Dit is afhankelijk van wensen en mogelijkheden.

Voorafgaand aan de workshop krijg je een vragenlijst, die je inzicht geeft in je drie voornaamste drijfveren. Die bepalen je voorkeur voor de manier waarop je te werk gaat, welke valkuilen er op de loer liggen én hoe hier mee om te gaan.

Gedurende de workshop kijk je op een andere manier naar hoe je je leven invult en hoe je keuzes kunt maken die je voldoening en plezier geven. Je krijgt praktische handvatten aangereikt, waarmee je inzichten direct kunt omzetten in actie.

De prijs van een workshop is afhankelijk van de opzet en de groepsgrootte.

Vul je e-mailadres en telefoonnummer in voor meer informatie of het maken van een afspraak over de mogelijkheden voor jezelf, je team of teams binnen je organisatie. Afhankelijk van de specifieke behoefte en de groepsgrootte maken wij graag een voorstel op maat.

Basis

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.