Opnieuw Cedeo erkenning voor CiEP!

CiEP heeft opnieuw de Cedeo erkenning gekregen. Het bedrijf en de coaches van CiEP worden goed tot zeer goed gewaardeerd door 93% van de respondenten die geïnterviewd zijn in het kader van het door Cedeo uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek. Het merendeel van de respondenten was zeer positief. Over de trainingen zelf, als ook over het vakmanschap van de trainers/coaches, de kwaliteit van het materiaal, de mate waarin we onze resultaatbelofte waarmaken, het voor- en natraject, borging, álles. 

Er zijn in Nederland ongeveer 8500 commerciële opleidingsinstituten, waarvan er ca. 800 voldoen aan de kwalitatieve en kwantitatieve criteria die aan de Cedeo-erkenning verbonden zijn. CiEP is er daar één van. De erkenning biedt relaties zekerheid zaken te doen met een bedrijf dat positieve resultaten oplevert bij haar klanten, in 9 van de 10 gevallen de resultaatbeloftes waarmaakt en qua organisatie voldoet aan de basiscriteria voor kwaliteit en continuïteit.

Wij zijn blij met de uitkomst van het onderzoek en het compliment van onze klanten. We zijn trots op het resultaat! En tegelijkertijd zijn we ook blij met de verbeterpunten die dit onderzoek ons heeft opgeleverd.

Wilt u lezen wat respondenten over CiEP zeggen? Hier vindt u het verslag van het klanttevredenheidsonderzoek.

 

 


Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.