Gemotiveerd en vitaal met ESF

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stimuleert duurzame inzetbaarheid. Via het Europees Subsidie Fonds kunnen ondernemers subsidie krijgen voor projecten die bijdragen aan de motivatie en vitaliteit van medewerkers.

Schakelt u CiEP in voor begeleiding van uw medewerkers bij de vermindering van werkdruk, gezond werken, energie en vitaliteit en/of duurzame inzetbaarheid? Dan komt u in aanmerking voor ESF-subsidie. De subsidie bedraagt 50% van de begrote projectkosten, met een maximum van € 10.000. De ESF-regeling kent diverse details waarop inschrijvingen beoordeeld worden. De aanvraagprocedure vereist onder andere dat u gegevens invult m.b.t. de externe adviseur(s) waaronder een aantal referenties. U kunt hiervoor uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met de benodigde informatie. 

Als aanvragende organisatie registreert u zich eerst via het subsidieportaal. Op die manier kan er direct subsidie worden aangevraagd zodra het tijdvak opengaat.  Op deze pagina (www.agentschapszw.nl) vindt u de belangrijkste vragen en antwoorden over het vernieuwen van het subsidieportaal.


Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.