CiEP@School

Verbinden doe je niet alleen binnen teams, maar ook tussen organisaties en met bepaalde doelgroepen. Zo werkt CiEP al jaren samen met gemeenten, banken, verzekeringsbedrijven, ziekenhuizen en woningcorporaties.

Binnen al deze organisaties blijft het toepassen van de CiEP-methodiek de basis. Door onze hechte relatie weten we precies wat er werkt en wat niet om individuen en teams daarbij te faciliteren. We (her)kennen en begrijpen cultuuraspecten en overtuigingen die verandering en vernieuwing kunnen belemmeren. En we weten hoe daar beweging in te krijgen, waardoor mensen meer toegang krijgen tot gemak en souplesse, effectiviteit en energie.

Werkdruk in het onderwijs

Ook voor het primair / voortgezet onderwijs hebben we nu een CiEP-programma op maat. Het heet CiEP@School en is speciaal geschikt gemaakt om in te zetten op studiedagen. Leerkrachten ervaren over het algemeen relatief veel werkdruk. Oorzaken liggen in de piekperiodes gedurende het leerjaar, de samenwerking met duopartners, afstemming binnen het team, de toenemende administratieve belasting en meer. Men is opgeleid om les te geven, terwijl er steeds meer vaardigheid in plannen en organiseren, pro-actief zijn en effectief communiceren nodig is.

CiEP@School reikt een nieuwe manier van werken aan, die zorgt voor vlakkere pieken, tijdige voorbereiding, heldere werkafspraken, en soepele samenwerking.

Wil je meer weten over het programma of een afspraak maken met één van onze CiEP-coaches. Bel naar ons kantoor op 071-301 28 41 of vul dit contact formulier in dan nemen wij contact met jou op.


Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.