CiEP partner van Management Drives

Drijfveren zijn bepalend voor je manier van kijken, je denken, je doen en laten, je leiderschapsstijl en de cultuur van je organisatie. Goed of fout bestaat niet als het over drijfveren gaat. Bewustwording en kennis van drijfveren is essentieel als je jezelf en je leiderschap verder wilt ontwikkelen en invloed wilt hebben op de cultuur van je team of organisatie.

Hoewel waardenprofielen al jaren onderdeel zijn van onze programma's, is CiEP Training & Coaching partner geworden van Management Drives.

Daardoor kunnen we je nu ook met Management Drives inzichten bieden in denkpatronen en werkgewoonten die je resultaten gewenst of ongewenst beïnvloeden en die je met behulp van de CiEP-methodiek kunt aanpakken. We zijn ook heel enthousiast over de mogelijkheid om via de app van Management Drives inzichten heel laagdrempelig toegankelijk te maken in de praktijk van alledag. Dit biedt een extra stimulans om samen te groeien, elkaars krachten beter te begrijpen en de bewuste werkgewoonten te ontwikkelen die nodig zijn om effectief (samen) te werken.

Met het gebruik van Management Drives vergroten we de impact van onze training en coaching. Wil je weten hoe je het effect van CiEP in combinatie met Management Drives kunt vergroten?
Bel (071-301 2841) of mail (info@ciep.com) ons en we maken graag vrijblijvend een afspraak.

 

 


Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.