CiEP en het WK Rugby 2015

Gezondheid en leefstijl zijn bepalend voor de energie die beschikbaar is voor het dagelijks leven. Tegelijkertijd wordt energie gevraagd, door de hoeveelheid en aard van de activiteiten die we ondernemen, de knelpunten en problemen die we tegenkomen en de druk die we ervaren, zowel op het werk als privé. Sport is een belangrijk onderdeel voor je eigen welzijn.

In rugby staan de waarden respect, commitment, discipline & integriteit centraal. In het bedrijfsleven zijn deze waarden ook van toepassing. CiEP draagt ook de rugbysport een warm hart toe en sponsort om die reden rugbyballen die worden ingezet als promotiemateriaal van het WK.

"De beste rugbyteams ter wereld nemen van vrijdag 18 september tot en met zaterdag 31 oktober RTL 7 over met hun scrums, rucks en mauls. Zes weken lang staat de zender compleet in het teken van het WK Rugby dat plaatsvindt in Engeland. In totaal zijn 24 matches live te zien bij RTL 7. Op wedstrijddagen worden in een studioprogramma alle ins & outs van het WK besproken door presentator en allround sportkenner Marcel Maijer, een technisch analist en een wisselende gast...

Het WK Rugby wordt sinds 1987 eens in de vier jaar gehouden en dat maakt dit het achtste wereldkampioenschap. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. Nieuw-Zeeland won tijdens het vorige WK de titel door Frankrijk in de finale met 8-7 te verslaan. Het WK Rugby wordt in dertien Engelse steden gespeeld. De finale, halve finale en twee kwartfinales vinden plaats in het beroemde stadion Twickenham in Londen. Dit is het thuishonk van het Engelse rugbyteam en heeft een capaciteit van 82.000 toeschouwers."
bron: pressroom.nl


Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.