CiEP coach worden?

Functiebeschrijving

CiEP verandert met succes de manier waarop mensen hun werk aanpakken. En dat geeft resultaten waar iedereen blij van wordt. Meetbaar, zichtbaar en voelbaar. Wil jij ook jouw passie, kennis en vaardigheden inzetten om de wereld van het werken te verbeteren? Bij CiEP zijn we altijd op zoek naar zelfstandige, ondernemende professionals.

De CiEP-methode

Mensen bereiken het meest als ze telkens kiezen voor datgene wat werkt. Een enkeling doet dat uit zichzelf. De meesten moeten het leren. CiEP is sinds 1992 de methode, waarmee mensen zich wenselijk gedrag eigen maken. Als coach en trainer ondersteun jij dat proces. Zo help je mensen en teams bij het ontwikkelen en verankeren van effectieve werkgewoonten; organisaties bij het tot stand brengen van een resultaatgerichte cultuur.

Gezonde balans

Als coach maak je deel uit van de waardengedreven organisatie waar de CiEP-werkfilosofie werd en wordt ontwikkeld. CiEP is onderscheiden als Great Place to Work. Dat merk je onder andere aan de opleiding en de begeleiding, aan de samenwerking en de collegialiteit. Een van de intenties in onze eigen bedrijfsvoering betreft de persoonlijke en professionele waarden van jou als CiEP-coach. Wij ondersteunen ten volle de vervulling daarvan, inclusief het bewaken van een gezonde balans tussen thuis, je werk en jezelf.  

Jij als zelfstandig werkend coach?

De professionals die actief zijn als CiEP-coach, hebben verschillende achtergronden wat betreft opleiding, werkervaring en persoonlijke ontwikkeling. Sommigen waren al eerder coach, anderen hebben op een andere manier ervaring met de dynamiek binnen werkomgevingen. Ook een atypische coach (als die bestaat) komt bij CiEP volledig tot zijn of haar recht. 

Zelfde golflengte?

Deel je het standpunt dat persoonlijke kwaliteit de basis is van elke andere kwaliteit? Wil je niet (langer) alles alleen doen? En ben je er op uit om je leiderschap, vakmanschap en ondernemerschap verder in praktijk te brengen? Dan is franchisenemer en CiEP-coach worden iets voor jou. Ga dan naar deze pagina en je vindt er een aantal vragen. Deze helpen om een beeld te krijgen van een mogelijk partnerschap tussen jou en CiEP.


Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.