Er gaat letterlijk geen dag voorbij zonder 'zin' in mijn werk

Ik ben nu sinds zeven jaar CiEP coach, en al veel langer ook dochter, vrouw van, moeder, zus, coach, collega, vriendin en nog veel meer. Ik leef bewust, vanuit de verantwoordelijkheden die al mijn rollen met zich meebrengen. Ik ben dankbaar voor wat en wie er op mijn pad komt. Bijdragen aan anderen staat centraal in mijn leven. Dat geeft mij voldoening en ik krijg er ook veel van terug. Als je een zinvol leven leidt, dan voelt alles wat je doet in je leven zinvol.

Met meditatie en yoga zorg ik voor positieve energie, en kracht om wat ik tegenkom in mijn leven te kunnen accepteren, ervan te leren en het te integreren. Zo geef ik keer op keer weer nieuwe zin aan mijn leven en mijn werk.

Als CiEP coach draag ik aan deelnemers bij door te werken aan een betere energiebalans, meer kwaliteit en meer resultaat in hun werk. Dat vraagt vooral bewustwording, van wie je zelf bent en hoe je je verhoudt tot de verantwoordelijkheden die je hebt. Als je vastloopt wordt de oorzaak vaak gezocht in de omstandigheden. Los van of dat terecht is, komt een oplossing er niet door dichterbij. Die is vaak te vinden in de eigen houding, communicatie of gedrag. Het vraagt moed om dat te zien en te erkennen, en zo zelf de regie weer te pakken. Als ik een deelnemer dit inzicht kan meegeven en er weer energie vrijkomt om aan de slag te gaan, geeft mij dat voldoening. Zo houden mijn motivatie en die van de deelnemers elkaar in beweging, en dat ervaar ik steeds weer als inspirerend en zinvol.  

’s Ochtends vroeg als ik mijn meditatie doe, kijk ik al uit naar de kennis die ik die dag mag ontvangen en delen. Ik ben tegelijk reiziger en gids, bevind mijzelf steeds in weer andere organisaties, met unieke mensen. Er gaat letterlijk geen dag voorbij zonder ‘zin’ in mijn werk.


Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.