Renée Osté
Coach

CV-omschrijving

Renée heeft een uitgebreide internationale ervaring op het gebied van projectmanagement, organisatieadvies en training/coaching. Zij bezit het vermogen om aan te sluiten bij de behoeften en beleving van mensen, waardoor deze onverwachte doelen kunnen creëren EN verwezenlijken. Als CiEP-coach is zij eraan gecommitteerd dat mensen zichzelf overtreffen en op zeer praktische wijze faciliteert zij het proces van bewustwording, kiezen en leren, waarna niets meer hetzelfde is.

Krijgt energie van

… als mensen zichzelf zien in de spiegel die ik voorhoud, glimlachen, en dìe nieuwe stap zetten waarvan ze zich vaag al bewust waren, maar waarvan ze nooit gedacht hadden dat ze die zouden maken.

Inspiratie of levensmotto

De kracht zit hem in de eerste stap. Vervolgens is het zaak steeds de ene voet voor de andere te blijven zetten, en je zult je doel bereiken.. 

Specialiteit

Persoonsgerichte coaching, e-coaching, waardenprofielen.

Quotes

“Een prachtige ervaring.”
I.B., BASF Ham

“Er worden geen ‘tips’ en ‘trucs’ geleerd maar een gedachtegang. Iedereen is in staat hier iets van te leren, dat kan per persoon verschillend zijn.”
– W. vd W., Gemeente Best.

“Alleen een spiegel voorhouden is vaak niet voldoende. Als persoonlijke coach is Renée een waardevol klankbord, die meedenkt, ervaringen deelt, en die meestuurt, zodat jij je resultaten kunt halen.”
D.G. Rabobank EV.

“Ik voelde me serieus genomen en voelde alle tijd en ruimte om de zaken waar ik tegenaan liep te bespreken en samen te zoeken naar verbetering.”
M.S, Woonbedrijf.

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.