Peter Overvliet
Coach

CV Omschrijving

Peter heeft als professional, manager, directeur en bestuurder ruim 25 jaar werkervaring in zowel het bedrijfsleven als de non-profit sector. Zijn ervaring gecombineerd met zijn opleidingen bestuurskunde, bedrijfskunde en coaching, zorgen voor een brede visie en verrassende oplossingen.

Respectvol, resultaatgericht en met plezier dringt Peter snel door tot de kern en weet de gecoachte uit te dagen om inspirerende doelen te stellen. Het resultaat is een gelijkwaardige samenwerking waarbij de gewenste eindresultaten het vertrekpunt vormen voor een duurzame ontwikkeling.

Krijgt energie van

Grenzen verleggen, blokkades doorbreken, gedoe bespreekbaar maken en kwaliteiten benutten.

Inspiratie of levensmotto

Iedereen is van nature getalenteerd en gemotiveerd, het is de kunst om uit te vinden waarvoor.

Specialiteit

Met een open, eerlijke en nieuwsgierige houding snel aansluiting vinden bij de klant en het creëren van een veilige leeromgeving waarbinnen oplossingsgerichte en proactieve werkgewoonten ontstaan. Professioneel begeleiden van individuen, teams en organisaties die het allerbeste uit zichzelf willen halen en blijvend willen verbeteren.

Quotes

Peter heeft ons laten inzien dat wij alles al in huis hebben om beter te kunnen presteren en ons vervolgens een effectieve manier aangereikt om er ook direct mee aan de slag te gaan. (Manager zorginstelling)

 

 

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.