Marnix Ruys
Coach

CV-omschrijving

Marnix Ruys heeft zowel brede management als LEAN & CiEP praktijk ervaring binnen (inter-)nationale ondernemingen. Hij is een initiatiefrijke en creatieve trainer met gevoel voor urgentie, onderlinge verhoudingen, mens en resultaat. Marnix is een praktisch persoon welke op zijn eigen enthousiaste wijze doelstelling(en) weet te creëren en het gewenste resultaat op een inspirerende manier kan faciliteren. Zijn motto: voordoen, samendoen, zelfdoen. 

Krijgt energie van

Contact met mensen, resultaat, doen!, humor en een tourrit in een klassieke auto.

Inspiratie of levensmotto

Probeer de drempel over te komen en doe wat vreemd voor je is, dat verrijkt je leven enorm.

Specialiteit

Marnix weet mensen te enthousiasmeren en hiermee de “bedrijfsvoering” van iedere individuele deelnemer te optimaliseren. Actief bij commerciële organisaties, bankwezen, automotive- / groothandelomgeving en (semi) overheden.

Quotes

"Marnix doceert niet alleen het CiEP-programma ... hij is het levende bewijs. Bewust koos hij voor deze rol om zijn persoonlijke en zakelijke waarden in lijn te brengen. Doelstellingen vult hij proactief en op een transparante wijze in middels samenwerking. Een samenwerking die menselijk, toegankelijk is en toch gericht op de bal."
Derik Huizer Auditor a.i., Keurmerk Financiële Dienstverlening / Quality Care FinanciëleBranche

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.