Lieke van der Hulst
Management Assistent

CV-omschrijving

Als management assistent geeft Lieke administratieve ondersteuning aan de coaches en directie. Ruim 8 jaar werkzaam bij CiEP Training en Coaching en daar onder andere verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van alle Open Inschrijvingen. Het verzorgen en het beheren van presentaties, opmaken van rapportages en coördineren van vertalingen van trainingsmateriaal. Ook zorgt zij voor het onderhouden van de website, social media en marketingacties zoals de nieuwsbrief CiEP in Touch! Vraagbaak voor alle coaches en deelnemers van de CiEP trainingen.

Krijgt energie van

De prettige onderlinge samenwerking met mijn collega’s, waarbij we met elkaar kwaliteit leveren, waar de relaties voor kiezen met CiEP.  Ook krijg ik energie van de reacties van deelnemers als ze na deelname aan het CiEP programma vertellen de regie op hun werk weer terug hebben. Op je werk en privé in balans zijn, daar streeft toch iedereen naar? En ik ben trots om daar met CiEP aan bij te kunnen dragen.

Inspiratie of levensmotto

“There is no perfect life, but we will fill it with perfect moments!” 

Quotes

“Lieke is een professional in hart en nieren. Zij denkt met de vraagsteller mee, doet wat men haar vraagt en meer. Met haar scherpe oog voor detail en kwaliteit ontgaat haar geen foutje. Daarbij is er altijd oprechte belangstelling voor mens en materie. Met Lieke samenwerken is een feestje!” 
Inka Tetzlaff, Coach

“Lieke is een open, warme, betrouwbare persoonlijkheid waar je in de samenwerking altijd op kunt rekenen als er iets gedaan moet worden.” 
Frank Goddijn, Coach

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.