Laura Krijtenburg
Coach

CV-omschrijving

Laura Krijtenburg heeft meerdere jaren in het buitenland gewerkt in het onderwijs, het toerisme, (inter-)nationale sales en de textielindustrie. De brede ervaring in zowel leidinggevende als uitvoerende functies binnen diverse culturen maakt dat Laura zich gemakkelijk kan inleven vanuit de verschillende invalshoeken van organisaties. Opgegroeid in een familie vol coaches en met een passie voor taal, communicatie, menselijk gedrag en efficiëntie, zet zij haar ervaring in als CiEP coach. “Er is niets mooiers dan mensen te mogen helpen naar plezier en voldoening in hun (werk-)leven.”

Krijgt energie van

Veroorzaken dat zaken efficiënt en soepel verlopen en voor alle betrokkenen een inspirerend resultaat oplevert. Zon en muziek.

Inspiratie of levensmotto

Life is today, not tomorrow. Dus genieten van wat je hebt en veranderen waar je niet blij van wordt. Kies vandaag voor wat je morgen wilt hebben.

Specialiteit

Energie en nieuwe inzichten creëren daar waar men (al dan niet bewust) gestopt is met groeien. Laura is een groot voorstander van oprechte, duidelijke én begripvolle communicatie.

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.