Irma de Vree
Coach / CMS Manager

CV-omschrijving

Als systeemdeskundige kwaliteitssystemen heeft Irma een brede ervaring in het opzetten en implementeren van kwaliteitssystemen. Zij weet als geen ander dat organisaties en systemen alleen werken als de mens daarin optimaal kan functioneren. Als CiEP-coach staat zij voor een praktische benadering die mensen inspireert en motiveert waarbij de mens centraal staat en organisatiebelang niet uit het oog verloren wordt. Haar passie is om een bijdrage te mogen leveren aan de persoonlijke resultaten van deelnemers en daarmee bij te dragen aan organisaties. Kwaliteit, professionaliteit en inspirerende resultaten zijn haar drijfveren.

Krijgt energie van

Mijn kind, lachen, sporten, natuur, bewegen op water (vloeibaar of bevroren), blije mensen en de kracht van samen. 

Inspiratie of levensmotto

Vertrouw op mensen, geloof in jezelf.

Specialiteit

Persoons-, resultaat- en oplossingsgerichte coaching. Geeft veel training bij gemeenten en commerciële organisaties. Waarden- en drijfveerprofielen. Opzetten van persoonlijke en organisatiekwaliteitssystemen op basis van CMS en CPMS standards.

Quotes

"CiEP heeft mijn leven veranderd! Een schoon bureau, bijgewerkte mail en een overzichtelijke agenda geeft rust, rendement en voldoening!" 
Ben Schuttenbeld, Directeur regiostimulering KvK Haaglanden

"Vanuit de training en de persoonlijke begeleiding (coaching) wordt je bewust hoe je werkt, wat je doet en vooral hoe je doet. Is ook zéér bruikbaar in de combi werk/privé. Een aanrader!"
Micha Koster, Heineken

"CiEP kapt het bos waarin je verdwaald bent!"
Michiel van der Born

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.