Gery Groen
Algemeen directeur

CV-omschrijving

Gery Groen is naast coach en auteur ook de oprichter en grondlegger van CiEP. Haar passie en expertise zet zij in om op een systematische manier beweging te brengen waar beweging gestopt is, zodat de energie vrij en overvloedig kan stromen. Met inspirerende kwaliteit en resultaten als gevolg. Van gewoon naar buitengewoon. Haar inspirerende visie, scherpe onderscheidingsvermogen en oog voor detail, heeft reeds voor velen een verschil gemaakt. Haar aansprekende resultaten als ondernemer en brede ervaring in organisatiecoaching, waardengestuurd leiderschap en persoonlijke groei werken inspirerend en vernieuwend. Zij vervult daarnaast bestuursfuncties in maatschappelijke organisaties.

Krijgt energie van

Mogen bijdragen aan andere mensen en dan zien dat mensen daar blij van worden en opeens mogelijkheden zien in plaats van moeilijkheden.

Met CiEP als concreet cultuurconcept maatschappelijk bijdragen aan een gezondere samenhang tussen meetbaar, zichtbaar en voelbaar resultaat. Tussen werk - thuis - zelf.

Trainings-  coachings- of adviesgesprekken waardoor er beweging komt waar de beweging om wat voor reden dan ook gestopt is. 

Inspiratie of levensmotto

Geluk is een besluit.

Specialiteit

Begeleiden en teweeg brengen van bewustwording en gedragsverandering op persoonlijk niveau en op management- en directieniveau. Transformeren van de kijk op werken en samenwerken en dan ook op een systematische manier de randvoorwaarden scheppen om meetbaar, zichtbaar en voelbaar de consequenties in duurzame acties, structuren en randvoorwaarden om te zetten. Zodat het werkt voor de één, de ander en het grote geheel.

Het faciliteren van persoonlijke ontwikkeling op het gebied van leiderschap, bewustwording en voorbeeldgedrag.

Het verbinden van persoonlijke waarden met professionele waarden en organisatiewaarden.

Quotes

"CiEP heeft me bewust gemaakt van mijn werkgewoonten en hoe vaak ik persoonlijke voorkeuren (waarden) onbewust heb ingezet en hoezeer deze aan effectieve communicatie in de weg hebben gestaan. Het vergt van elk mens een stuk bewustwording en zelfreflectie om te komen tot persoonlijke groei, om het daarna organisatiebreed te laten werken: een lange maar boeiende weg om te gaan. Met name de organisatiewaarden en de persoonlijke waarden en hoe deze zich verhouden zie ik als een ontwikkeling waarmee een organisatie daadwerkelijk kan groeien."

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.