Erika Schenk
International Trainer & Coach

CV-omschrijving

Erika Schenk is de CiEP-coach die jou en/of je team en medewerkers als geen ander kan begeleiden en motiveren naar werken aan bovengemiddelde prestaties, werken met meer energie en meer meetbaar resultaat. Dit heeft zij sinds zij begon in 1995 als coach bij CiEP al voor veel mensen kunnen betekenen. Inmiddels is zij Change Management Master. Change Management staat voor systematische begeleiding van (cultuur)verandering binnen teams en organisaties. Waardevolle inzichten en verbetertrajecten, duurzame relaties met haar klanten en de mensen in haar directe omgeving behoren tot haar specialismen. Voor haar coachees is zij een bron van inspiratie en het commitment aan de doelstellingen is voor haar de basis. Gedegen en resultaatgerichte coachingsafspraken gecombineerd met een nuchtere, praktische en humorvolle kijk op de wereld maakt dat samenwerken met Erika een effectieve investering voor de organisatie is. Voor degenen die direct met haar (zullen) werken, een waar feest van (h)erkenning.

Krijgt energie van

… De zon die opkomt en het wint van de mist, een verse bos bloemen op tafel, de wind en de zon voelen op het strand, de zee, een ochtend golf spelen, een goed gesprek, een heerlijk diner…

Inspiratie of levensmotto

Behandel iemand zoals hij is: hij blijft zoals hij is. Behandel iemand zoals hij zou kunnen zijn: hij wordt zoals hij kan zijn. (Goethe)

De beste manier om je toekomst te voorspellen is haar zelf te creëren. ( Stephen R. Covey ) 

Specialiteit

Praktisch gedreven, Openheid, Vrolijkheid en humor, Verbinding en partnerschap, Persoonlijke effectiviteit, Daadkracht.

Vermogen om sterk procesmatige, praktische en resultaatgerichte aanpak in te brengen voor het optimaliseren van de (individuele) werkprocessen en bedrijfsvoering. Met het gewenste resultaat voor het individu, het team, de gehele organisatie én voor de klanten.

Gecertificeerd MDI Consultant Werkzaam in binnen- en buitenland bij verschillende branches, gemeentelijke overheid, zakelijke dienstverlening, profit, handel en industrie.

Naast Nederlands ook Engelstalige trainingen.

Werkt vanaf 1996 met CiEP als gecertificeerd CiEP Coach, ook internationaal.

Quotes

“ Heel goed en plezierig. Ik werkte, samen met Erika, heel concreet bepaalde zaken af. Wat ik nog wil toevoegen is, dat Erika in mijn ogen een erg prettige en enthousiaste persoon is, mij gestimuleerd heeft in het veranderen van een aantal zaken. Heel verhelderend dingen kan uitleggen en de kern van het probleem goed weet te raken. Erika komt heel deskundig op me over en ik heb met erg veel plezier deze cursus gevolgd. En ... ze heeft me erg goed geholpen!”

“Zeer prettig, zeer professioneel, fijn om met iemand te spreken met écht verstand van zaken.”

“Inspirerend, doordat je letterlijk op zaken wordt gewezen. Dwingt je ook tot verbetering. (Erika, bedankt!)”

“Heel Goed, Erika is echt een hele goede coach. Praktisch en humorvol.”

“Erg prettig. Rustig, evenwichtig en constructief. Op geen enkele manier ervaren als doordrammen van principes, maar als een dialoog om tot een goede werkwijze te komen met de CiEP-doelen als uitgangspunt. Er was ruimte voor eigen voorkeuren.”

“Positief, vooral de inspirerende gesprekken met Erika gaan me zeker helpen bij mijn persoonlijke groei.”

“Our Coach: Erika Schenk was a fantastic person: she was able to focus on individuals and also team solutions. Extremely professional with fantastic "human approach", building the atmosphere of great collaboration, real coaching environment.”

“Unique experience during the face to face sessions, for the first time in my career there was a person dedicated only to me, to help to find a solution for me.”

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.