Brenda Filippo
Coach

CV-omschrijving

Brenda Filippo is een enthousiaste procesbegeleider en coach, die makkelijk aansluit bij de beleving en behoeften van mensen. Met humor, compassie en lef creëert ze beweging in organisaties. Daarbij is ze eraan gecommitteerd dat deelnemers hun gewenste resultaten behalen en hun waarden vervullen. Vanuit het motto “'Nee’ heb je, ‘ja’ kun je krijgen” denkt en handelt ze vanuit mogelijkheden. In haar aanpak slaat ze een brug tussen de mens(en) en wat er verder nodig is op team- en organisatieniveau. Brenda heeft vroeger gewerkt in het bedrijfsleven en bij de overheid. Ze heeft een achtergrond als journalist en (communicatie-)adviseur. Inmiddels is zij ook Change Management Master. CiEP Change Management staat voor systematische begeleiding van (cultuur)verandering binnen teams en organisaties. 

Krijgt energie van

Contact met mensen en dieren. Liefde & humor. Communicatie. In de natuur zijn. Bijdragen aan beweging, oplossingen, kwaliteit en resultaten. Schrijven, muziek en lezen. Film- en theaterbezoek. Inspirerende (levens)verhalen.

Inspiratie of levensmotto

“Nee” heb je, “ja” kun je krijgen.

Specialiteit

Coaching van management en directie
Individuele en teamcoaching
Waarden- en werkgedragprofielen
TA, NLP en Systemisch werken
Communicatie, journalistiek, marketing, media
Luisteren, (door)vragen en behoeften vertalen in een praktische aanpak, gericht op het behalen van de gewenste resultaten en het optimaliseren van processen
Samenhang creëren tussen mens en organisatie. Overal waar mensen (samen)werken, kan ik bijdragen vanuit interesse in de vraagstukken en processen van mensen en organisaties
CiEP-programma’s in Engels en Italiaans

Quotes

“CiEP levert waar voor je geld. Meer structuur en rust schept tijd voor de zaken waar het echt om gaat.”
Frank Brugman, manager Publiekszaken, Gemeente Tiel

“Brenda is very professional in her work. Her excellent communication skills and intuition enable her to quickly get a clear picture of the organisation she has to work with and of the people involved. Her personal approach and clarity in both her analysis as her suggestions represent two great qualities which are not easy to be found. Brenda’s contribution clearly added value both in terms of problem solving as of company and personal growth.”
Roberto Fraticelli, Finance Director Italy, Eurocommercial Properties

“Ik ervaar CiEP met Brenda’s partnerschap voor mijzelf, mijn bedrijf en alle medewerkers als zeer waardevol. Die combinatie heeft ons mooie resultaten opgeleverd, die we nu samen duurzaam borgen in de organisatie. Daarnaast heeft het gebruik van de CiEP-waarden- en werkgedragprofielen ervoor gezorgd dat we elkaar beter begrijpen en dat we bewuster en effectiever zijn in onze communicatie.”
Jan van Hest, directeur Store3D

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.