Gert-Jan van Doodewaard
Coach

CV-omschrijving

Voor CiEP vervulde Gert-Jan (1970) verscheidene seniore commerciele posities die hem in staat stelden bedrijven te helpen met hun (ICT) uitdagingen. De klantenkring betrof zowel de private als de publieke sector. "Commercie, wanneer goed uitgevoerd, is niets anders dan de afnemer helpen bij het vervullen van een behoefte".  Dit willen helpen is de muziek onder Gert-Jans lied: hij is gericht op inspiratie, effectieve werkmethoden en het verstevigen van het onderlinge partnerschap. 

Met de hem kenmerkende passie en vrolijkheid helpt hij de deelnemer om te groeien; en deze groei te laten beklijven door te coachen op de werkgedragingen. Om een inspirerend resultaat te behalen voor elke medewerker, het team èn de organisatie als geheel. 

 

Krijgt energie van

Positieve verandering, het doorbreken van patronen en het oprechte vertrouwen in de toekomst. De blijheid hierdoor van de deelnemers, de groei in resultaat bij de organisatie.


Inspiratie of levensmotto

Lach, en de wereld lacht terug. Durf te luisteren naar wat JOU inspireert en handel ernaar. 


Quotes

 "Verandering is niet iets om angst voor te hebben, je kunt het beter eerder welkom heten. Immers, zonder verandering zal niets in deze wereld ooit groeien of bloeien, en niemand zou ooit voorwaarts bewegen om de persoon te kunnen zijn die ze bedoeld waren te zijn" BKS Iyengar

 

 

 

 

 

 

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.