Tineke Gijsbers
Coach

CV-omschrijving

Tineke Gijsbers is een spontane CiEP-coach, nuchter en to-the-point. Na een carrière in het bedrijfsleven en het onderwijs besloot zij zich te richten op het werk als trainer/coach in bewustwordingsprocessen. Een gebied waarop zij inmiddels vele jaren helemaal thuis is. Met haar grote onderscheidingsvermogen traint ze deelnemers met veel plezier en compassie. Naar eigen zeggen blijft ze het 'zeer bijzonder' vinden telkenmale een bijdrage te mogen leveren in de resultaten die de deelnemer boekt.

Inspiratie of levensmotto

“Het leven is geen vraagstuk dat je moet oplossen, maar een mysterie dat je moet leven”

Quotes

"Loslaten en in het hier en nu leven, balans vinden in privé en werk. Meer dan tijdwinst alleen, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording zorgen voor kracht en balans. Wat je denkt, zo zal het zijn." Monique van Hooijdonk, Docent HBO Avans Breda

"CiEP heeft voor mij een beter overzicht gegeven in mijn kerntaken. Verder heb ik geleerd om meer los te laten, en beter leren omgaan met ad hoc. Er is ook meer helderheid in de communicatie als team, en een meer duidelijkheid in werkafspraken en verantwoordelijkheden. En heb nieuwe werkgewoonten aangeleerd en ben me bewust geworden van mijn werkgewoonten. Dit alles heeft gezorgd voor meer tijdwinst en rust."

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.