Piet Groen
Coach

CV-omschrijving

Piet is een bewogen mens, gepassioneerd CiEP-coach en gedreven adviseur. Hij is naast CiEP-coach ook Change Management Master. CiEP Change Management staat voor systematische begeleiding van (cultuur)verandering binnen teams en organisaties. Hij heeft een groot hart voor mensen en is telkens op zoek naar de verbinding tussen ambitie, persoonlijke eigenheid en intrinsieke drijfveren van mensen. In zijn werkwijze is hij rechtstreeks, eerlijk en gericht op het in hun kracht zetten van mensen binnen de organisatiecontext. 

Krijgt energie van

Mensen die een positieve kijk hebben op wat het leven van hen vraagt. De Zee. 

Inspiratie of levensmotto

Je weet nooit waar je acties toe leiden. Maar als je niets doet, leiden ze nergens toe.

Specialiteit

Piet neemt veel werkervaring mee uit het bedrijfsleven. Hij richt zich vooral op het doel en veel minder op de oplossing van problemen. Resultaat voorop dus mens centraal! Teamcoach en uitstekende procesbegeleider van organisatievernieuwing zoals cultuurverandering in organisaties en Het Nieuwe Werken. 

Quotes

"Prima, Piet is een vriendelijke man met een rustig voorkomen en een luisterend oor. Daarnaast straalt hij CiEP uit. Geen twijfel, dit is zijn kracht!"
Martin Netten, gemeente Gouda

"Erg waardevol en inspirerend: zonder Piet als mijn persoonlijke coach was de winst minder geweest. Hij zorgde voor waardevolle extra input, in een prima en efficiënte mix, wat mij betreft"
Gerard Nienhuis, Provincie Overijssel

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.