Kiezen voor wat je echt graag wilt

Mensen ondersteunen bij het halen van resultaten waar iedereen blij van wordt. Ligt daar je hart? Bij CiEP zijn we altijd op zoek naar ondernemende professionals, die hun passie, kennis en vaardigheden willen inzetten om de wereld van het werken te verbeteren.

Eenheid in methode

Een wenselijk doel is op meerdere manieren te bereiken. Onze coaches doen dit op basis van de CiEP-methode. Daaraan is een consistent geheel van uitgangspunten, trainingen en een manier van coaching gekoppeld, waardoor mensen telkens leren kiezen voor datgene wat werkt.

Verschil in achtergrond

De professionals die actief zijn als CiEP-coach, hebben verschillende achtergronden wat betreft opleiding, werkervaring en persoonlijke ontwikkeling. Sommigen waren al eerder coach, anderen hebben op een andere manier ervaring met de dynamiek binnen werkomgevingen. Ook een atypische coach (als die bestaat) komt bij CiEP volledig tot zijn of haar recht.

Zelfde golflengte?

De onderstaande vragen helpen om een beeld te krijgen van een mogelijk partnerschap tussen jou en CiEP. Een kernachtig antwoord wordt gewaardeerd.

Hoe verder?

Na ontvangst van je CV, gegevens en antwoorden neemt Cees Ahsmann contact met je op per mail of telefoon.

Ik ben geïnteresseerd!

Jouw gegevens
5 vragen over jou en CIEP

Een samenwerking die voldoening geeft, groeit meestal uit het zaadje dat inspiratie heet. Wat inspireert jou in de mogelijkheid om te gaan werken als CiEP-coach?

Het coachingvak vereist diepgaande persoonlijke ontwikkeling. Wat is de (levens)ervaring die je op dit vlak meebrengt?

CiEP-coaches zijn franchise-ondernemer en dus verantwoordelijk voor het zelf vinden van opdrachtgevers. Hoe denk je dat voor elkaar te krijgen?

Je stapt in een rijdende trein. Deze rijdt dankzij het feit dat CiEP-coaches de toepassing van de CiEP-methodiek beschouwen als een vak. Dus als iets waarvoor je moet leren en dat je moet bijhouden. In hoeverre ben je daartoe bereid? In hoeverre ben je ook in de gelegenheid om te leren, zowel qua tijd als financiën? Zie je dit leren als een investering, die je geld op gaat leveren?

Als CiEP-coach ga je dingen anders doen, dan je ze eerst deed. Zo’n verandering kan gepaard gaan met een mate van wrijving. Welke belemmering(en) kun jij je voorstellen op weg naar het CiEP-partnerschap?

Wij gebruiken cookies om het contact met ciep.com nog makkelijker en persoonlijker te maken.
Bezoekt u onze website, dan gaat u hiermee akkoord. Klik hier voor meer informatie.

Niet meer tonen.